Wielkanoc

POTRAWY DO WYBORU:

- devolay z masłem – 51,30 zł/kg (ok. 6szt.)

- roladka drobiowa ze szpinakiem i pomidorem – 66,15 zł/kg (ok. 6 szt.)

- pierś z kurczaka faszerowana kurkami  - 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)

- zraz wieprzowy z wędzonką – 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)

- staropolski zraz wołowy – 91 zł/kg (ok. 6 szt.)

- szynka pieczona z sosem musztardowo-miodowym – 54,60 zł/kg (ok. 6 szt.) 

- schab faszerowany śliwką – 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)

- udko faszerowane – 48,51 zł/kg (ok. 5 szt.)

- kaczka pieczona w całości z jabłkami – 66,15 zł za sztukę

- gołąbki z ryżem w sosie pomidorowym – 35,38 zł/kg (ok. 5 szt.)

- potrawka z kurczaka w sosie chrzanowym – 58,90 zł/kg (ok. 6 szt.)

- żurek z białą kiełbasą – 38 zł za litr 

- bigos – 31,50 zł/kg

 

 

 

 

 

 

 

INNE POTRAWY SWIATECZNE: 
- mix galaret "2" – 140 zł
- mix rybny – 71 zł
- szynka po rusku – 44 zł
- schab w galarecie – 38 zł
- szynka ze szparagą w galarecie – 44 zł
- jajko z szynką w galarecie – 6,30 zł/szt.
- galacik drobiowy/wieprzowy – 2,60 zł/szt.
- pstrąg w galarecie – 41 zł
- łosoś w galarecie – 76 zł
- ryba w cieście z ananasem – 44 zł/kg
- ryba po grecku – 44 zł/kg
- paszteciki z mięsem – 31 zł/kg
- paszteciki z kapustą i grzybami – 25,70 zł/kg 
- sałatka wielkanocna – 31,20 zł/kg
- sałatka jarzynowa z szynką – 31,20 zł/kg
- sałatka z grillowanym kurczakiem – 33,60 zł/kg
- sałatka jarska – 33,60 zł/kg
- patera zakąsek – 107 zł
- patera mięs pieczonych – 120 zł 
- patera szynek świątecznych
(pasztet wieprzowy, boczek po staropolski, szynka premium, schab w majeranku, szynka długo dojrzewająca) – 120 zł
- sos tatarski – 25,80 zł/kg