Wielkanoc
POTRAWY DO WYBORU:- devolay z masłem – 51,30 zł/kg (ok. 6szt.)- roladka drobiowa ze szpinakiem i pomidorem – 66,15 zł/kg (ok. 6 szt.)- pierś z kurczaka faszerowana kurkami - 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)- zraz wieprzowy z wędzonką – 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)- staropolski zraz wołowy – 91 zł/kg (ok. 6 szt.)- szynka pieczona z sosem musztardowo-miodowym – 54,60 zł/kg (ok. 6 szt.)- schab faszerowany śliwką – 65,30 zł/kg (ok. 6 szt.)- udko faszerowane – 48,51 zł/kg (ok. 5 szt.)- kaczka pieczona w całości z jabłkami – 66,15 zł za sztukę- gołąbki z ryżem w sosie pomidorowym – 35,38 zł/kg (ok. 5 szt.)- potrawka z kurczaka w sosie chrzanowym – 58,90 zł/kg (ok. 6 szt.)- żurek z białą kiełbasą – 38 zł za litr- bigos – 31,50 zł/kg
|
INNE POTRAWY SWIATECZNE:
|